KÜLDETÉSÜNK

A papír hullámkarton dobozzá vagy tálcává alakítása a lehető legsokoldalúbb, leglátványosabb és legkreatívabb módokon.
Folyamatirányító rendszerek

Automatikus hullámprofilváltás, magas termelékenység

Költségcsökkentés

Új generációs hullámprofilok alkalmazása, működési költségek csökkentése

Rugalmasság

Szállítási és gyártási rugalmasság, állandó magas minőség mellett

Modern technológia

Legmodernebb flexo nyomtatási technika, különböző (B, C és D, E hullámprofilú kartonlemezek, nagy teljesítményű átalakító gépek

MIÉRT MI VAGYUNK A LEGJOBB VÁLASZTÁS?

A mi hullámkartonunk tényleg mindent csomagol! Nálunk nincs lehetetlen, legyen szó stancolt, ragasztott, több színnel nyomott (3+1 szín) három, vagy akár ötrétegű hullámkarton dobozokról. Ön elképzeli, míg mi megtervezzük és legyártjuk egyedi elképzelése alapján készülő csomagolóanyagot.

Modern gyártósorainkkal az Ön igényei szerint a lehető legjobb megoldást kínáljuk. Hogy miért vagyunk biztosak ebben? Mert a hullámkarton gyártásban több mint 80 év tapasztalatunk van, ráadásul célunk, hogy Belgium után hamarosan Magyarországon is mi legyünk a piacvezetők. Célunkat pedig csak akkor érhetjük el, ha a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtjuk vevőinknek, így az Ön vállalkozásának is!

Kínálatunkban épp úgy ott szerepelnek a tetőfenék-lapolt (TFL) dobozok, mint a tálcák, kínáló kartonok, burkolókartonok, vagy éppen a Twinbox kartonok. Sőt nem ijedünk meg attól sem, ha valaki kézi és gépi ragasztású dobozban szeretné kínálni termékeit, hiszen mi megtervezzük, majd a legmodernebb szerszámokkal méretre vágjuk, 2, 3 vagy akár 4 színnel nyomtatjuk, Számunkra nem lehetetlenek az egyedi alakú, speciálisan nyitható-zárható megoldások sem, így a lehető legcsábítóbb vagy legkülönlegesebb dobozokból juthat termékeihez a vásárló. A szállításról is Mi gondoskodunk, saját kamionparkunkkal 1-2 nap alatt kis is szállítjuk a rendelt mennyiséget, ahová Ön csak kéri.

Mindezt a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően, a lehető legnagyobb rugalmassággal tesszük, hiszen az Ön sikere, a Mi sikerünk is.

AZ ÖTLETTŐL A KÉSZTERMÉKIG

Elemzés

A kartondobozok minőségének meghatározása nagyon pontos elemzésen alapul.
Alappapír fajtáink széles választékának köszönhetően, minden rendelt dobozt a célnak legmegfelelőbb minőségben tudunk előállítani.
A megállapított minőségben elkészített mintadobozt nyomáspróba alá vetjük (BCT Teszt), ami pontosan mutatja a tervezett doboz terhelhetőségét.

Tervezés

A vevői igényekhez alkalmazkodva, a CAD-tervezőprogram segítségével dobozainkat két- és háromdimenziós modelleken is ábrázolni tudjuk, amelyek segítségével könnyedén elképzelhetővé válhatnak későbbi csomagolásaink.
Az elkészült rajzaink minden olyan információt tartalmaznak, amelyek a gyártáshoz szükségesek.

Nyomtatás

Nagy szakmai tudással rendelkező grafikusainknak köszönhetően, minden tervet könnyedén át tudunk alakítani egy flexo nyomtatáson alapuló grafikai rajzzá.
A PACAPIME gyártósorai képesek több 2, 3 és 4 szín nyomtatására is, így biztosítva a vevőre szabott minőségi csomagolás gyártását.
Hullámkarton gyártó és átalakító gépeink akár előre nyomtatott papírból is képesek dobozt és tálcát gyártani, mindezt olyan sebességgel , amit az emberi szem még csak követni sem képes.

Stancolás

A dinamikus fejlődést folyamatosan követő beszerzési osztályunknak köszönhetően, mindig naprakészek vagyunk és a legújabb technológiákat alkalmazzuk a stancolásnál.
Legyen szó síkágyas vagy rotációs kimetszőről, célunk minden esetben a legnagyobb sebesség mellett megvalósított tökéletes minőség.

AMIKKEL MINDEZT MEGVALÓSÍTJUK

Hullámosító gépünk 2 Modul-Facer-rel felszerelt, a csúcsminőségű 3 és 5 rétegű hullámkarton előállításáért. Vásárlóink igényeinek megfelelve követjük a trendeket, kisebb súlyú papírokkal és több újrahasznosított alapanyaggal dolgozunk. A magas termelékenység és technikai felszereltség biztosítja a hatékony papírfelhasználást, a keletkezett hulladék, valamint a felhasznált energia és ragasztó mennyiségének csökkentését.

Minimális kézi beavatkozással juttatjuk el a hullámkarton rakatokat átalakító gépeinkhez. Jelentéskészítési és elemző eszközeink, folyamataink biztosítják az állandó magas kartonlap minőséget.

Széles körű gép- és eszközállományunk nagyfokú rugalmasságot ad termelési lehetőségeinek.

A készterméket szállítószalagok juttatják el a teljesen automatizált raklapozóhoz, majd az elkészült termékek a késztermékraktárba és a kiszállítást végző egységhez kerülnek.

Szállító szalagok és fordító egységek vezetik a hullámkarton lapokat, azok optimális állapotát megtartva, az átalakító gépek bemeneti pontjaihoz. Ezek az átalakítógépek garantálják hullámkarton dobozaink és tálcáink akár 4 színű magas minőségű nyomtatását, lakkozását, és a tökéletes kimetszési folyamatot.

Termékek

Standard dobozok, vagy más néven amerikai típusú dobozok. Perforált és perforálatlan kivitelezésben. Polcrakész állapotban.

Tálcák és doboztetők (ikerdobozok). Polcrakész kivitelezésben.

"Zöldségesdoboz" - Könnyedén szállítható, alkalmas zöldségek, gyümölcsök és pékáru tárolására.

Industrial Park Mórahalom
H-6782 Mórahalom, Papírgyári út 4.
(62) 580 581
hr@pacapime.hu
www.pacapime.hu