Hírek & Blog

Kis tájékoztató újdonságainkról, híreinkről és akcióinkról

21
Január

Pacapime Kft. a Top 100 - Csongrád megye gazdasága 2019-es kiadásában

Amikor az elmúlt 12 év tapasztalatairól kérdeztük, Ludo Pissens jó döntésnek nevezte a mórahalmi gyáralapítást. - Teljes mértékben meg vagyok győződve arról, hogy jól döntöttünk, amikor ide fektettünk be. 2007 óta háromszorosára nőtt a gyár területe, az első évben tíz alkalmazottal kezdtünk, most hatvanan vagyunk de ezt a számot a következő két évben 100 főre szeretnénk növelni. Cégünk árbevétele 30 millió euró, amit a közeljövőben szeretnénk 50 millió euróra növelni - hangsúlyozta a tulajdonos.

BŐVEBBEN
27
Május

lorem ipsum

Média A hiedelemmel ellentétben a Lorem Ipsum nem véletlenszerû szöveg. Gyökerei egy Kr. E. 45-ös latin irodalmi klasszikushoz nyúlnak. Richarrd McClintock a virginiai Hampden-Sydney egyetem professzora kikereste az ismeretlenebb latin szavak közül az egyiket (consectetur) egy Lorem Ipsum részletbõl, és a klasszikus irodalmat átkutatva vitathatatlan forrást talált. A Lorem Ipsum az 1.10.32 és 1.10.33-as de Finibus Bonoruem et Malorum részleteibõl származik (A Jó és Rossz határai - Cicero), Kr. E. 45-bõl. A könyv az etika elméletét tanulmányozza, ami nagyon népszerû volt a reneszánsz korban. A Lorem Ipsum elsõ sora, Lorem ipsum dolor sit amet.. a 1.10.32-es bekezdésbõl származik.

A Lorem Ipsum alaprészlete, amit az 1500-as évek óta használtak, az érdeklõdõk kedvéért lent újra megtekinthetõ. Az 1.10.32 és 1.10.33-as bekezdéseket szintén eredeti formájukban reprodukálták a hozzá tartozó angol változattal az 1914-es fordításból H. Rackhamtól.

BŐVEBBEN
24
Május

A Lorem Ipsum részleteinek sok változata elérhetõ, de a legtöbbet megváltoztatták egy kis humorral és véletlenszerûen kiválasztott szavakkal, amik kicsit sem teszik értelmessé.

Újdonság A Lorem Ipsum részleteinek sok változata elérhetõ, de a legtöbbet megváltoztatták egy kis humorral és véletlenszerûen kiválasztott szavakkal, amik kicsit sem teszik értelmessé. Ha használni készülsz a Lorem Ipsumot, biztosnak kell lenned abban, hogy semmi kínos sincs elrejtve a szöveg közepén. Az összes internetes Lorem Ipsum készítõ igyekszik elõre beállított részleteket ismételni a szükséges mennyiségben, ezzel téve az internet egyetlen igazi Lorem Ipsum generátorává ezt az oldalt. Az oldal körülbelül 200 latin szót használ, egy maroknyi modell-mondatszerkezettel így téve a Lorem Ipsumot elfogadhatóvá. Továbbá az elkészült Lorem Ipsum humortól, ismétlõdéstõl vagy értelmetlen szavaktól mentes.

BŐVEBBEN
23
Május

A Lorem Ipsum részleteinek sok változata elérhetõ, de a legtöbbet megváltoztatták egy kis humorral és véletlenszerûen kiválasztott szavakkal, amik kicsit sem teszik értelmessé.

Esemény A hiedelemmel ellentétben a Lorem Ipsum nem véletlenszerû szöveg. Gyökerei egy Kr. E. 45-ös latin irodalmi klasszikushoz nyúlnak. Richarrd McClintock a virginiai Hampden-Sydney egyetem professzora kikereste az ismeretlenebb latin szavak közül az egyiket (consectetur) egy Lorem Ipsum részletbõl, és a klasszikus irodalmat átkutatva vitathatatlan forrást talált. A Lorem Ipsum az 1.10.32 és 1.10.33-as de Finibus Bonoruem et Malorum részleteibõl származik (A Jó és Rossz határai - Cicero), Kr. E. 45-bõl. A könyv az etika elméletét tanulmányozza, ami nagyon népszerû volt a reneszánsz korban. A Lorem Ipsum elsõ sora, Lorem ipsum dolor sit amet.. a 1.10.32-es bekezdésbõl származik.

A Lorem Ipsum alaprészlete, amit az 1500-as évek óta használtak, az érdeklõdõk kedvéért lent újra megtekinthetõ. Az 1.10.32 és 1.10.33-as bekezdéseket szintén eredeti formájukban reprodukálták a hozzá tartozó angol változattal az 1914-es fordításból H. Rackhamtól.

BŐVEBBEN
10
Május

Gépkezelő technikus /operátor technikus munkatársat keresünk!

Versenyképes fizetés, könnyű fizikai munka, jó munkakörülmények, fiatalos csapat! 
Bővebb információért hívj a +36704352966 telefonszámon, vagy jelentkezz önéletrajzod elküldésével az hr@pacapime.hu e-mail címen.

BŐVEBBEN
20
Április

Megkezdődött az új Irodaház építése

Nemcsak a gyártósorok és a termelési infrastruktúra kerül fejlesztésre, hanem a megbízható és pontos gyártási folyamatokat irányító központi épület is.

BŐVEBBEN
26
Március

Munkavállalók ismerkedtek a mórahalmi üzemmel

Az elmúlt tíz évben roppant kedvező folyamat zajlik Magyarországon: a gazdaság erősödik, a munkanélküliség csökken, minden mutatószám javult. Csongrád megyében még jobbak ezek a számok, aki itt dolgozni akar, talál munkát. Inkább a munkaerőhiány a probléma, amellyel Mórahalom is küzd – mondta Juhász Tünde megyei kormánymegbízott a mórahalmi Pacapime Kft. hullámkartongyártó üzemében tartott hétfői sajtótájékoztatón. Az üzemben húsz munkavállalót fogadtak, akik a gyárral ismerkedtek.A csoportos üzemlátogatást a Csongrád Megyei Foglalkoztatási Paktum részeként a megyei önkormányzat és a kormányhivatal a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével szervezte. A céglátogatások az álláskeresők számára teremtenek lehetőséget arra, hogy megismerhessék az üzemekben folyó munkát. A foglalkoztatási együttműködés az adott térségben az álláskeresők foglalkoztathatóságát javítja a nyílt munkaerőpiaci elhelyezkedés támogatásával.

BŐVEBBEN
25
Március

A Pacapime Kft. a térség gazdasági stabilitásának része

A Pacapime Kft. 10 éve erősíti Csongrád Megye gazdaságát és folyamatos fejlesztéseinek, bővítéseinek köszönhetően a nemzetközi piacon is helyt áll. A cég példája is jól szemlélteti, hogy a hármas határ közelsége, milyen potenciált jelent Csongrád megye számára.

Facebook

BŐVEBBEN
16
Február

Irodai és gyári munkalehetőségek a mórahalmi Pacapime Kft.-ban

A 2017-es évet sikeresen és számos kitűzött céllal zártuk. Eredményeinket látva ügyvezetőnk úgy döntött, hogy tovább bővíti a mórahalmi hullámkarton gyártó és feldolgozó üzemet. A következő pozíciókba keresünk munkatársakat:

Iroda:(angol nyelv szükséges)
- kereskedelmi ügyintéző 
- tapasztalattal rendelkező HR manager

Termelési terület:
- hullámkarton feldolgozógép kezelő
- karbantartó technikus
- targoncavezető

Amit kínálunk: 
- versenyképes jövedelem, cafeteria
- biztosított utazás Szegedről Mórahalomra és vissza
- más esetben útiköltség
- stabil, folyamatosan növekedő, multinacionális vállalati háttér
- fiatal és dinamikus csapat.

Ha szeretnél egy dinamikusan fejlődő cégnél dolgozni, küldd el fényképes (irodai munkakör esetében magyar és angol nyelvű) önéletrajzod az accounting@pacapime.hu e-mail címre vagy érdeklődj a 06/62 580 581-es telefonszámon.

BŐVEBBEN
05
Február

Egy perc a mindennapjainkból

Egy kis röpke perc a dobozgyártás egy kis szeletéből.
Mindez több pályán, több munkafázissal történik.


Videó

BŐVEBBEN
25
Január

Ipari Park Mórahalom

 

A Pacapime Kft. a mórahalmi Homokhát Térségi Agrár-Ipari Tudományos és Technológiai Park egyik legjelentősebb vállalkozása.

Facebook cikk


BŐVEBBEN
18
Január

Bobst Masterflexunk a mai naptól 6 színes lett

Immáron 6 színnel képes nyomtatni a Bobst Masterflex nyomógépünk.
Még jobb minőséggel, mélyebb szinekkel és bővebb grafikai megoldásokkal tudjuk kiszolgálni megrendelőinket.

Január 18.

BŐVEBBEN
26
Április

Legújabb büszkeségünk

A Kométa dobozok is immár a Pacapime Kft termelésének biztosságát és megbízhatóságának ékes bizonyítéka.

BŐVEBBEN
13
December

Újabb ugrásszerű fejlődés

Megérkezett a mi karácsonyi ajándékunk 
Huszonnyolcadikként szerepelünk a Csongrád megyei vállalkozások top 100-as listáján. A Pacapime Kft. 2016-ban, a 2015-ös évhez képest, nettó árbevételét, exportértékesítését, üzemi tevékenységét, saját tőkéjét és létszámát tekintve is jelentős növekedést ért el

BŐVEBBEN
Industrial Park Mórahalom
H-6782 Mórahalom, Papírgyári út 4.
(62) 580 581
hr@pacapime.hu
www.pacapime.hu